{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Abeceda dječijeg svijeta u Importanne Centru

31.8.2013. u 15:56
0
0
Abeceda dječijeg svijeta u Importanne Centru
0
Danas je u Importanne Centru organizovan zabavan program za djecu i njihove roditelje, objedinjen pod nazivom "Abeceda dječijeg svijeta", čime je najavljen skori početak školske godine.
Program je uključivao modnu reviju za djecu, predstavu, veliku nagradnu igru, animatore, izložbu dječijeg namještaja i besplatne stručne savjete arhitekata.

Najuspješniji manekeni, djevojčice Adna Holjan, Hana Pašukanović i Lamija Hasanović, koje su izazvale najveći aplauz publike, osvojile su vrijedne nagrade sponzora. Njima su se pridružili i drugi mali manekeni Nejla Totić, Nadir Bajrić, Isa Paradžik, Inela Kabaz, Tahini Lučkin i Hamza Begić, koji su svojom ljupkošću i profesionalnošću uljepšali ovaj super zabavan dan u Importanne centru.

Osim za manekene, za sve posjetioce Importanne Centra organizovana je nagradna igra "Velika potraga za blagom" u kojoj su djeca tražila skrivene predmete po Centru koje su zatim mjenjali za odgovarajuću nagradu.

Ljubitelji dječije dramske umjetnosti uživali su u predstavi Klovnologija koju je režirao popularni Mario Drmać. U predstavi glume Emir Fejzić i Alisa Čajić.

Za one koji opremaju dječiju sobu, arhitekti Bela Vida galerije davali su besplatne stručne savjete na info-pultu postavke namještaja "Abeceda dječijeg svijeta" u holu Importanne Centra.

Topla dječija energija i mnoštvo boja krasilo je Importanne Centar i učinilo ga, još jednom, centrom dječijeg svijeta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: