|

A-SDA: Krajišnici pogođeni u samo srce

A-SDA: Krajišnici pogođeni u samo srce
154
F
FENA
27.4.2018. u 13:42
43
komentara
154

dijeljenja
A-SDA: Krajišnici pogođeni u samo srce Foto: K. S./Klix.ba
Hapšenje generala Atifa Dudakovića i naših zlatnih ljiljana, ljudi koji su na očigled cijelog svijeta i ovog naroda časno i pošteno branili ovu zemlju predstavlja šamar koji nam još jednom bestidno zadaju, ali nedvojbeno nas i osvješćuju, smatraju iz A-SDA BiH.
Ističu da su "najčasniji patrioti Bosne i Hercegovine danas još jednom bolno povrijeđeni, a Krajišnici pogođeni u samo srce".

"Neka oni koji su inscenirali ova hapšenja ne misle da će nas ona zaplašiti niti da ćemo sada biti zaokupljeni samo njima. Udarac koji ste nam zadali sada zauzima prvo mjesto na listi naših zadataka ali svi naši ostali zacrtani ciljevi o stvaranju uređenije, naprednije i pravednije države BiH ostaju glavni cilj od kojeg nikada nećemo odustati. Naša odlučnost sada je još veća, a iskustva koja ste nam priuštili od vremena agresije na BiH do danas naučila su nas kako ćemo se boriti i kako ćemo pobijediti", poručili su iz A-SDA BiH.

Iz te stranke smatraju da su "način hapšenja generala Atifa Dudakovića i najistaknutijih pripadnika Petog korpusa Armije Republike BiH poniženje za sve građane BiH".

A-SDA BiH osuđuje hapšenja i poručuje da će se "na sve načine potruditi da istina pobjedi i da barem djeca dočekaju neka pravednija i bolja vremena u BiH", stoji u saopćenju te stranke.
Prijavi grešku


Komentari (43)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...