{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


29. marta počinje prodaja mjesečnih kupona za gradski prevoz

F
27.3.2010. u 08:09
0
3
29. marta počinje prodaja mjesečnih kupona za gradski prevoz
0
29. marta počinje prodaja mjesečnih kupona za gradski prevoz
Foto: Arhiv
Prodaja svih pretplatnih karata (kupona) za april 2010., izuzev penzionerskih kupona, počinje u ponedjeljak, 29. marta, saopćeno je iz Javnog gradskog prevoza GRAS.
Prodaja će se vršiti radnim danima na prodajnim mjestima GRAS-a u vremenu od 7 do 15 sati, a od 1. do 10. aprila prodaja će raditi produženo u terminu od 7 do 16 sati, izuzev prodajnih mjesta Ćumurija, Otoka i Ilidža gdje se prodaja vrši u terminu od 7 do 18 sati.

Prodaja karata (kupona) od 10. aprila do kraja mjeseca će se vršiti na svim prodajnim mjestima u terminu od 7 do 15 sati.

Iz GRAS-a napominju da će dežurna prodajna mjesta u subotu, 3. i 10. aprila, biti Ćumurija, Latinska Ćuprija, Otoka, Ilidža i Hadžići i radit će od 8 do 14 sati.

Informaciju o važnosti besplatnih penzionerskih kupona, kao i datumu početka prodaje penzionerskih kupona s visinom penzije iznad 300 KM, bit će objavljena naknadno nakon što dospije odgovor Ministarstava saobraćaja KS-a.

Iz GRAS-a upozoravaju korisnike da kupone za gradski prevoz kupuju isključivo na prodajnim mjestima GRAS-a kako bi izbjegli kupovinu falsifikata i samim tim krivičnu odgovornost za posjedovanje falsificiranih dokumenata.

Preduzeće GRAS obavezno je u skladu sa odredbama Zakona o krivičnom postupku podnijeti krivičnu prijavu protiv osoba kod kojih se pronađe falsificirana karta ili kupon.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: