{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


26. maja predstavljanje knjige Željka Šumana

F
21.5.2009. u 13:45
0
0
26. maja predstavljanje knjige Željka Šumana
0
26. maja predstavljanje knjige Željka Šumana
Željko Šuman
Paneuropska unija Bosne i Hercegovine predstavit će 26. maja u Sarajevu knjige Željka Šumana, doktora ekonomskih nauka, redovnog profesora i dugogodišnjeg prorektora za međunarodnu saradnju Sveučilišta u Mostaru.
Knjige "Neki problemi globalne trgovine poljoprivrednim proizvodima na pragu 21. stoljeća", "WTO na milenijskoj prekretnici: Seattle i nakon njega", "WTO i EU u procesu globalizacije: odabrane teme i globalizacija" te "WTO i EU: izazovi i kontroverze" predstavit će prof. dr. sc. Azra Hadžiahmetović, akademik Boris Tihi i sam autor, saopćeno je iz Paneuropske unije BiH.

Prof. dr. Željko Žuman predavač je na sveučilištima u BiH i inostranstvu, a član je Predsjedništva Paneuropske unije BiH.

Bio je vršitelj dužnosti rektora Sveučilišta u Mostaru, zamjenik ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH i član Ekonomsko-znanstvenog vijeća pri Vijeću ministara BiH.

Usavršavao se na uglednim evropskim sveučilištima i naučnim institucijama, među ostalim u Milanu, Veneciji i Zaragozi. Sudionik je brojnih međunarodnih naučnih skupova.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: