{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


200 kasica za zdravu ženu

S
30.9.2011. u 19:30
0
8
200 kasica za zdravu ženu
0
200 kasica za zdravu ženu
Saradnice Fondacije "Sanela Redžepagić" u petak su uručile 200 kasica na više adresa u Sarajevu, Zenici, Mostaru i Neumu, započevši tako svoju najobimniju oktobarsku akciju u borbi protiv karcinoma dojke.
Cilj ove akcije nije samo prikupljanje novca, već prvenstveno podizanje svijesti o ovoj opakoj bolesti, od koje u Bosni i Hercegovini boluje mnogo žena, a od koje je preminula i Sanela Redžepagić, poznata operna diva Sarajevske opere, po kojoj Fondacija nosi ime.

U nastavku oktobarske akcije, saradnice Fondacije "Sanela Redžepagić" nastavit će sa kontinuiranim obilaskom žena, koje se liječe od karcinoma dojke u kliničkim centrima širom Bosne i Hercegovine i uručiti im prigodne poklone, tačnije kozmetiku za njegu tijela nakon hemoterapije preporučenu od specijalista - onkologa.

U sklopu oktobarske akcije "200 kasica za zdravu ženu", Fondacija "Sanela Redžepagić" će imati svoj štand na ZEPS-u Zenica (od 4. do 9. oktobra), gdje će saradnice Fondacije posjetiteljima dijeliti edukativno-propagandni materijal, te je uz to planirano da na štandu budu i poznati liječnici iz Sarajeva i Zenice, koji će razgovarati sa posjetiocima o bolesti karcinoma dojke i odgovarati na njihova pitanja.

Osnivač i predsjednik Fondacije "Sanela Redžepagića i saradnice Fondacije, pozivaju sve ljude dobre volje da posjete štand Fondacije "Sanela Redžepagić" na ZEPS-u 2011.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: