{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


AUBiH organizuje takmičenje za učenike završnih godina srednjih škola

15.3.2016. u 08:14
1
AUBiH organizuje takmičenje za učenike završnih godina srednjih škola
1
AUBiH organizuje takmičenje za učenike završnih godina srednjih škola
AUBiH organizuje takmičenje za učenike završnih godina srednjih škola, iz sljedećih oblasti: informacione tehnologije, grafički dizajn, pravo, međunarodni odnosi i diplomatija, međunarodne finansije i međunarodna prodaja i marketing.
Za pobjednike takmičenja AuBiH je osigurao sljedeće nagrade: Punu stipendiju za školovanje na AUBiH-u za smjerove iz odabranih oblasti interesovanja;
Besplatan semestar školovanja u Americi na jednom od partnerskih univerziteta i
Radnu praksu u jednom od naučno-istraživačkih instituta i centara, sa mogućnošću stalnog zaposlenja.

Učenici koji ostvare dobre rezultate na takmičenju imat će priliku da, pored školovanja, steknu iskustva i kompetencije u radu na projektima u jednom od naučno-istraživačkih instituta i centara - Software Engineering Center (SEC), Defense Technology Institute (DTI), Financial Engineering and Investment Management Center (FEIMC), Strategic Research and Economical Development (SRED) ili Design and Multimedia Research Center (DC).

Takmičenje će se održati 20.03.2016. godine u 13:00 sati, u prostorijama Američkog univerziteta u Bosni i Hercegovini: Tuzla Mije Keroševića Guje 3; Sarajevo Fra Anđela Zvizdovića 1.

Svi zainteresovani kandidati prijavu na takmičenje, najkasnije do 17.03.2016. godine, mogu izvršiti putem online prijavnog obrasca, besplatne info linije 080 020 137 ili putem e-mail-a [email protected]
Studij na AUBiH-u zasnovan je na američkom sistemu obrazovanja podstičući slobodnu razmjenu ideja i otvorenu interakciju između studenta i profesora.
AUBiH je prilagođen i studentima u radnom odnosu nudeći mogućnost vanrednog studiranja - online.aubih.edu. Sva predavanja se snimaju što studentima pruža mogućnost sticanja kvalitetnog znanja na dinamičan način sa pristupom bilo gdje u bilo koje vrijeme.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: