{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


ASA osiguranje organizuje nagradnu igru "Osiguraj sebe i svoje putnike"

9.11.2015. u 13:07
0
1
ASA osiguranje organizuje nagradnu igru "Osiguraj sebe i svoje putnike"
0
ASA osiguranje, osiguranje broj 1 u brzini isplate šteta u našoj zemlji organizuje nagradnu igru "Osiguraj sebe i svoje putnike". Nagradna igra traje do 31. decembra 2015. godine, a svi građani i građanke koji do tada zaključe policu osiguranja od nezgode za sebe i putnike u svom vozilu, imaju mogućnost učestvovanja ubacivanjem kopije police u kutije koje su postavljene u poslovnicama ASA osiguranje u FBiH.
Glavnu nagradu, automobil Škoda Fabia, te nagrade Samsung LCD televizor i iPad Air lično će uručiti bosanskohercegovački nogometni reprezentativac i zaštitno lice ASA osiguranja, Miralem Pjanić.

Polica osiguranja od nezgode ASA osiguranja korisnicima i korisnicama omogućava naknadu u slučaju smrti usljed nezgode ili bolesti, trajnog invaliditeta, prolazne nesposobnosti za rad i finansijskih izdataka za liječenje. Osigurati je mogu pojedinci, članovi domaćinstva, djeca, učenici, studenti, zaposlenici, penzioneri, sportske i rekreativne organizacije, gosti hotela, putnici u prijevozu te osobe do 65 godina starosti.

"Izvlačenje sretnih dobitnika će se održati u januaru 2016. godine, a imena sretnih dobitnika će biti objavljena na našoj web stranici i FB stranici", istakla je stručna saradnica za marketing ASA Osiguranja, Amra Babić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: