vijesti
40

Promo / Anja Petrović predstavlja knjigu "Tesla Metamorfoza - za liječenje i evoluciju

Anja Petrović, osnivačica i jedina učiteljica Tesla metamorfoze će u narednoj sedmici predstaviti knjigu "Tesla metamorfoza - za liječenje i evoluciju" u Banjoj Luci, Sarajevu i Mostaru.

U ovoj praksi se smatra da je svaki zdravstveni poremećaj, bilo na tjelesnom, mentalnom ili emocionalnom planu, rezultat poremećaja sklada univerzalne životne sile unutar tijela, koja je vidljiva kao frekvencija svjetlosti. Iscjeljenje na svim nivoima događa se kada se ponovo uspostavi optimalna frekvencija svjetlosti.

Mnogi ljudi dijele svoja iskustva izlječenja različitih bolesti i zdravstvenih poteškoća, poput krvarenja iz maternice, autoimunih bolesti, hroničnih problema sa sinusima, bolova u zglobovima, hronične upale mjehura, očne mrene, upale prostate, raka i drugih oboljenja za koja tradicionalna medicina još uvijek nema lijek, pa čak i rekonstrukciju urođenih deformiteta i fizički oštećene kičme. Stoga popularnost Tesla metamorfoze raste. Fenomen da Tesla talasi utječu na uzdizanje frekvencije ljudske svijesti izaziva dodatno ineteresovanje za ovu praksu. Na ovom linku možete poslušati svjedočenja.

Priliku da upoznaju i osjete Tesla metamorfozu svi zainteresirani će imati na sljedećim besplatnim predavanjima:

    1. mart u 19h Banja Luka Muzički paviljon i bife "Staklenac", Park Petra Kočića
    1. mart u 18h Sarajevo, Muzej književnosti i pozorišne umjetnosti, Sime Milutinovića Sarajlije 7-se
    1. marta u 19h, Mostar, Centar za kulturu, Rade Bitange 13
    1. marta u 19h, Sarajevo, Hotel Grand, Muhameda Ef. Pandže 7

Prijaviti se možete na https://teslametamorphosis.com/?lang=SR&pgname=seminars

Anja Petrović, osnivačica ove metode, u svojim intervjuima, kada je upitaju kako je pronašla Tesla metamorfozu, govori da je ona pronašla nju. Rođena je u Srbiji. Završila je studije književnosti na Beogradskom univerzitetu. Dobitnik je tri Oktobarske nagrade (dve za poeziju i jedne za naučni rad na polju književnosti. Već godinama živi u Australiji gde je završila postdiplomske studije iz primenjene psihologije. Radila je i podučavala reiki, zatim rekonektivno iscjeljivanje kroz koje je stekla mnoga iskustva i znanja, koja su joj pomogla da dosegne razinu na kojoj se može “nositi” frekvencija Tesla metamorfoze.

Širom svijeta Anja danas drži seminare Tesla metamorfoze, da bi je učinila dostupnom što većem broju ljudi.