|

Žene, američki nogomet i donje rublje na OBN-u

Žene, američki nogomet i donje rublje na OBN-u
0
Klix.ba
28.11.2013. u 11:58
8
komentara
0

dijeljenja
OBN
Ljubitelji američkog nogometa, a pogotovo polugolih žena koje igraju američki nogomet, došli su na svoje.
Oduševljeni navijači širom svijeta jedva čekaju da gledaju sportiste kako se udaraju, hvataju lopte, probijaju i zabijaju touchdownove. No, postoji liga koja je bolja od NFL-a, a to je ženska LFL liga.

Ako ste mislili da je taj sport kao i svaki drugi koji igraju muškarci, prevarili ste se. Lopta čudnog oblika, teren od 150 jardi, žene različite tjelesne građe, puna zaštitna oprema, veliki široki dresovi i debele pantalone - LFL liga je sve, samo ne to. Igraju je veoma zgodne djevojke u donjem rublju. LFL, odnosno ženski američki fudbal, svjetlo je ugledao prije nekoliko godina na najvećoj mogućoj sceni, Super Bowlu.

Tokom poluvremena Super Bowla na teren je istrčalo četrnaest polugolih djevojaka. To i ne bi bilo ništa neobično za Ameriku koja njeguje tradiciju cheerlidersica, da ove djevojke umjesto pompona nisu imale kacige i loptu, a od ostale opreme samo donje rublje i štitnike.

Ovakva ekipa ispunjava san brojnih muškaraca koji će umjesto nabildanih sportista moći gledati oskudno odjevene djevojke bujnog poprsja kako trče dok ih druge djevojke pokušavaju srušiti.

Nova igra koja pomiče granice, mijenja pravila i stvara legende, petkom u 22:00 na OBN televiziji.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...