Michael Phelps
0

"Želim Woodsu i njegovoj porodici sve najbolje"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Četrnaesterostruki olimpijski pobjednik, američki plivač Michael Phelps, izrazio je simpatije prema sunarodnjaku Tigeru Woodsu, najboljem golferu današnjice koji je trenutno u središtu svjetske medijske pozornosti zbog višestrukih preljubničkih afera.
  • Woods trenutno prolazi kroz teško razdoblje. Ne može mu biti lako, ali ja mu želim sve najbolje, kao i njegovoj obitelji – rekao je Phelps, koji se nalazi u Manchesteru gdje će u petak i subotu plivati na natjecanju četiriju nacija (SAD, Velika Britanija, Italija i Njemačka) pod imenom "Duel in the Pool".

I sam Phelps zna kako je biti pod medijskim povećalom i kritikama, budući je i on bio sudionikom afere “staklena lula”. U studenom prošle godine usnimljen je kako uživa u pušenju marihuane, fotografije su ugledale svjetlo dana u siječnju ove godine, nakon čega ga je Američki plivački savez suspendirao na tri mjeseca, a on je bio primoran na javnu ispriku.

  • Ja sam prvi koji će priznati da sam griješio u bazenu i van njega. Ali pogreške nikad nisam ponovio. Učio sam na njima, postao puno jača osoba i pomogao drugima da ne griješe isto kao i ja – objasnio je osvajač rekordnih osam zlatnih medalja s Igara u Pekingu prošle godine.