Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto i koliko je Država potrošila na državne uhljebe i njihova auta, plate, odvojeni život, putovanja, savjetnike isl isl... Koji ništa ne rade već skoro 30god????
a tek na kupovine diploma za debile...
bezze tekst. ulagalo se u one koji imaju potencijal za OI, i sad kad nisu izborili olimpijsku normu onda im treba reci da vrate pare? da li se moglo uloziti novce na drugi nacin kao poticaj da se dobiju novci ako se postigne olimpijska norma? moglo je, al mozda su im pare potrebne da dosegnu normu tj. da ne misle kako ce platiti trenera, bazen, putovanje isl
Ma današnjim novinarima izgleda intreligencija nije jača strana. Stipendije iz Olimpijske solidarnosti su namijenjene baš onima koji pokušavaju ostvariti olimpijsku normu. I to nije novac BH građana. Kamo sreće da država ulaže novac u pripreme sportaša. Ova sića koju dobiju naši sportisti iz Olimpijske solidarnosti nije dovoljna da se obezbjedi redovan trenažni proces, a kamoli neke vrhunske pripreme,za što realno nemaju uslove u našoj zemlji.
Ja 300 000 je problem a nisu 10 miliona za respiratore... Koje barabe!!!
Koga li ovi lazu da su toliko potrosili na sportiste..oni mozda jesu dobili te pare namjenjene spoetistima ali sportisti nisu dobili ni 10% od te price
Joj tuge vise homosexualci dobili za paradu u subotu nego ovi divni mladi ljudi.
Pa ne moze biti konobar i olimpijac. Normalno da ih treba finansirati i spisak je trebao biti i veci. Imamo poglupe novinare.
Ova je najjaca,uzimala olimpijsku stipendiju od 2017-2020 po cca. 500 $ mjesecno i onda se oprostila od bavljenja sportom 2020...J€bote zivot ja nam drzave, svi se na sisu nakacili..
Kome na sisu? Sredstva koja su dobijali su iz Olimpijske solidarnosti. Tu nema ni dolara novca i podrške naše države. Nažalost.
Kad je kod nas nesto bilo normalno.. kao sad ovo cudno...
Joj Kliks i analize, e baš ste sve skontali i razotkrili. Nemojte više boga vam
Radja i Fazlagic su dvije decenije u OK.. mislim da je vrijeme za neke nove ljude. Ovi sto godina vode Olimpijski komitet a rezultata ni na mapi nema...
I da vam frelancery plaćaju PDV? Mamu vam...
uzela 30.000 i zavrsila karijeru? a i ostali, imaju li imalo srama
Kad sportistima daju lovu… STO SU IM DALI…. Kada sportistima ne daju lovu…. STO IM NISU DALI….
što im niste imena boldira da se dobro vidi bh sramoat? bezbeli mamina i tatina djeca
Ja bi odbio od politicara 50% premija, i bilo bi dovoljno za stimulans svih sportova na tlu BiH
Fazlagic i Radzo tolike godine u Olimpijskom komitetu ,vozaju se guzovace sa Toyotama, uzimaju i ne polažu račune,al dok je ovaca bice I vune