{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Za vikend se ludo zabavite na Bentbaši

S
14.6.2010. u 19:46
0
6
Za vikend se ludo zabavite na Bentbaši
0
Početak ljetnih praznika u Sarajevu i ove godine bit će u znaku sporta i dobre zabave. Riječ je o S.ketch – turniru amatera u odbojci na pijesku koji će se održati sljedećeg vikenda na Bentbaši. Organizator ovog događaja je marketing agencija B40.
S.ketch 2010 – Beach Volleyball Open je osmišljen poput svjetski poznatih ljetnih događaja. Riječ je o kombinaciji neprofesionalnog sporta, kvalitetne pop muzike i zabavnog programa, te niza popratnih takmičenja za publiku.

"Želja nam je Sarajlijama, kao i posjetiocima grada, omogućiti zabavan i zdrav način provođenja vremena tokom ljetnih praznika“, riječi su Gorjana Bilalagića, direktora turnira.

Osnovu S.ketch‐a čini sportski događaj u kombinaciji sa pratećim sadržajem. Pravila su jednostavna: igra se 4 na 4, a u svakom timu mora biti barem jedna igračica. Pravo učešća imaju svi željni rekreacije i dobre ljetne zabave, izuzev profesionalnih igrača.

Kako bi sve bilo još interesantnije, organizovat će se i VIP revijalni meč u ponedjeljak 21. juna u 18 sati u kojem će učestvovati poznati sportisti i javne ličnosti. Sergej Barbarez je već potvrdio svoj dolazak u Sarajevo radi učešća na ovome događaju.

Za sada, dolazak su također potvrdili: Emir Spahić, Muhamed Konjić, Urban Legat i Semir Osmanagić. Imena ostalih učesnika VIP revijalnog meča se čuvaju kao iznenađenje.

Interesantno je napomenuti da će večina njih imati svoje ekipe i u turnirskom dijelu, tako da će oni koji se prijave imati mogućnost i igrati protiv "reprezentativaca“ ali iz drugih sportova.

Iako su prijave na turnir još u toku, evidentno je veliko interesovanje – do sada se prijavilo 30‐ak ekipa. Prijaviti se možete na web sajtu: www.odbojka.ba i www.sketch.ba.

Ono što je zanimljivo jeste da su učesnici različitih starosnih skupina (od 18 do 45 godina) pa je opravdana tvrdnja organizatora turnira da je riječ o zabavi za sve Sarajlije, ali i one koji će se 19., 20. i 21. juna naći u Sarajevu.

Sve skupa: VIP revijalni meč, nagradne igre za publiku, plesačice, navijačice, nekonvencionalni voditelji programa, te mnoštvo ostalog dodatnog sadržaja, garantuje izvrstan provod tokom predstojećeg vikenda na sportskim terenima Bentbaša.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni izborom selektora nogometne reprezentacije BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: