Specijalni sadržaj
181

Za ljubitelje nogometa: Studio Lige prvaka od ove sedmice na kanalu Arena Sport BiH

Haris Kaljanac, Amina Bešo, Nedim Jusufbegović i Saudin Gabela
Haris Kaljanac, Amina Bešo, Nedim Jusufbegović i Saudin Gabela
Liga prvaka iz kola u kolo donosi sve više uzbuđenja, a ljubitelji nogometa u Bosni i Hercegovini odsad će moći uživati i u dodatnom specijalnom sadržaju vezanom za elitno nadmetanje najboljih evropskih klubova.

Redakcija Arena Sport BiH lansira studijsku emisiju u kojoj će, uz voditeljicu Aminu Bešo i stručnog komentatora Nedima Jusufbegovića, publika ispred televizijskih ekrana moći pratiti najave i analize mečeva, ali doći i do najnovijih infomacija kada je u pitanju Liga prvaka i sami učesnici najgledanijeg klupskog nogometnog takmičenja.

Nedim Jusufbegović
Nedim Jusufbegović

Također, gost u emisiji bit će i Haris Kaljanac, bivši nogometni sudija s iskustvom dijeljenja pravde u mečevima najvišeg ranga. Ovaj nekadašnji arbitar analizirat će sporne situacije i davati vlastiti sud o istim, uz pomoć tehnologije Viz Libero.

Haris Kaljanac
Haris Kaljanac

Sve utakmice Lige prvaka, kao i dosad, bit će u direktnom prijenosu na kanalima TV Arena Sport i uz komentare bh. komentatora Saudina Gabele i ostalih članova tima, a praćenje tih susreta sada će biti obogaćeno emisijom koja će gledaocima dodatno približiti sve ono što se dešava prije, tokom i poslije žestokih nogometnih obračuna za trofej namijenjen prvaku Starog kontinenta.

Saudin Gabela
Saudin Gabela

Studio Lige prvaka na kanalu Arena Sport 1 u direktnom prijenosu emituje se utorkom (17:45 sati) i srijedom (18 sati) svake sedmice tokom koje su na rasporedu utakmice nogometne evropske elite.

Također, u četvrtak (17:45 sati) će biti emitovana studijska emisija posvećena Konferencijskoj ligi i utakmici AZ Alkmaar - Zrinjski, koju će na licu mjesta pratiti komentator Saudin Gabela.