sport
60

Wanderlei Silva otkazao borbu, Cro Cop mu poručio: Kukavice, nalupat ću te kad te vidim prvi put

Piše: E. B.
Wanderlei Silva i Mirko Filipović
Wanderlei Silva i Mirko Filipović
Mirko Filipović se u okviru promocije Rizin trebao boriti 29. decembra protiv još jedne MMA legende Wanderleija Silve, no Brazilac je danas otkazao borbu.

Popularni Cro Cop je vijest o otkazivanju potvrdio na svom Facebooku, a nije štedio riječi kada je govorio o Brazilcu.

"Upravo sam dobio poruku iz Rizina da se Wanderlei Silva uplašio i otkazao borbu sa mnom za Novu godinu. A kunem se da sam nekidan rekao Stipi Drvišu da imam osjećaj da će ovaj eskivirati borbu. I jutros dobijem poruku. Koja je to kukavica, bio je hrabar kad me prozvao u julu da želi borbu sa mnom u prvom krugu turnira. I bio je hrabar kad je držao predavanje na pressici nakon moje posljednje borbe kako ćemo nas dvojica prirediti borbu za pamćenje.

Nije sramota uplašiti se niti izgubiti borbu, ali je sramota glumiti mangupa, a znaš da se nemaš namjeru boriti. Ja zaista ne volim trash talk, ali Wanderlei Silva, ako se pojaviš u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš sa mnom, tako ću te nalupati i to tamo gdje te prvi put vidim. Bilo u hotelu, bilo u Saitama Areni. Nekada si bio pravi ubica u ringu i beskompromisni borac, a sada si samo 'scared homie'. Predlažem ti da promijeniš nadimak iz 'The Braveheart' u 'The Chicken'", napisao je Mirko.