{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


UFC borac Igor Pokrajac će prenositi svoje znanje u Zetri 26. januara

14.1.2013. u 11:15
20
4
UFC borac Igor Pokrajac će prenositi svoje znanje u Zetri 26. januara
20
UFC borac Igor Pokrajac će prenositi svoje znanje u Zetri 26. januara
Igor Pokrajac
Hrvatski UFC borac Igor Pokrajac u Sarajevu će 26. januara održati prvi seminar iz ove oblasti u našoj zemlji.
Seminar će biti održan u prostorijama dvorane Juan Antonio Samaranch - Zetra u organizaciji MMA kluba Pretorian. Pokrajac je izjavio kako mu je drago da će napokon doći u Sarajevo, te je najavio da će polaznici seminara imati priliku prikupiti dosta znanja, između ostalog i trenirajući sa njim. On ima bogato iskustvo koje je stekao kao dugogodišnji sparing partner Mirka Filipovića, ali i kao drugi najuspješniji UFC borac sa prostora bivše Jugoslavije, odmah nakon Mirka.

Seminaru mogu prisustvovati svi, bez obzira na predznanje. Kontakte i sve dodatne informacije u vezi sa seminarom zainteresovani mogu poslati na e-mail adresu [email protected] ili direktno na telefon 062 600 610.

Do sada su organizatorima pristigle prijave iz cijele regije. Ovo je jednistvena prilika da se zaljubljenici u ovaj sport upoznaju i treniraju sa Igorom Pokrajcem. U najavi ovog seminara Pokrajac se osvrnuo i na činjenicu da je njegov posljednji protivnik Joey Beltran, koji ga je porazio, bio dopingovan. "Razočaran sam zbog toga posebno jer smo se moj tim i ja veoma žrtvovali za tu borbu i načinili veliki ustupak da bismo je uopće prihvatili. To je bio izuzetno nekorektan potez sa njegove strane, a načinio je veliku grešku jer je uzeo supstance koje u organizmu ostaju i godinu dana", kazao je Pokrajac, dodavši kako će narednu borbu imati za četiri-pet mjeseci.

Sigurno je da će seminar u Sarajevu puno značiti za popularizaciju ovoga sporta u našoj zemlji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: