|

U Visokom održana promocija državnih i kantonalnih prvaka TK Bosna

U Visokom održana promocija državnih i kantonalnih prvaka TK Bosna
33
Piše: Edin Isanović
24.3.2016. u 09:30
0
komentara
33

dijeljenja
U Visokom održana promocija državnih i kantonalnih prvaka TK Bosna TK Bosna
U povodu Internacionalnog takmičenja "Taekwondo Bosna Open 2016", zatim promovisanju rezultata članovi Taekwondo Kolektiva Bosna na kantonalnom i državnom prvenstvu, kao i državnih prvaka, te promociji dobijenih certifikata za oborene Guinnessove i svjetske rekorde održana je konferencija za novinare u Visokom.
Osnivač, direktor i trener Taekwondo Kolektiva Bosna Edin Kajević Kaja najavio je Internacionalni turnir koji će se održati u sportskoj dvorani "Mladost" u Visokom 26. marta 2016. u terminu od 8 do 20 sati, a potom su mu dodijeljeni certifikati za oborene Guinnessove i svjetske rekorde u razbijanju kokosovih oraha u minuti laktom, te razbijanju punih limenki s pićem od pola litra, također laktom.

Certifikati za oborene Guinnessove i svjetske rekorde Certifikati za oborene Guinnessove i svjetske rekorde


Na konferenciji su predstavljeni državni i kantonalni prvaci, članovi Taekwondo Kolektiva Bosna Sajra Kajević, Tajma Kajević, Ajla Lemeš, Adin Šahić, Matej Bogeljić, Hana Jahić, Emra Ramović, Emra Ramović, Patri Bogeljić, Kerim Ahmetspahić, Džana Šero, Nina Kalas, Mubina Klepo, Anesa Pulo, Kadira Ramović, Ensar Fejzić, Velid Kajević i Almin Kajević.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.