|

U parku Hastahana "Jaffa i Trik" turnir u odbojci na pijesku

U parku Hastahana "Jaffa i Trik" turnir u odbojci na pijesku
38
Klix.ba
31.8.2018. u 09:11
9
komentara
38

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Na Trik terenu za odbojku na pijesku u parku Hastahana u Sarajevu se u subotu i nedjelju, 1. i 2. septembra održava Jaffa i Trik turnir u odbojci na pijesku.
Na turniru učestvuje 67 mješovitih, muško - ženskih ekipa, koje se takmiče za nagradni fond u iznosu od 1.000 KM, kojeg su obezbijedili sponzori turnira – Jaffa i Trik.

Pobjednicima turnira pripast će 500 KM, drugoplasirani će biti nagrađeni sa 300 KM, dok će trećeplasirana ekipa osvojiti 200 KM. Prve tri ekipe bit će odlikovane i medaljama.

Igrat će se dva na dva po kup, odnosno knock - out sistemu, na pješčanom terenu dimenzija 14 x 7 metara.

Registracija učesnika vršit će se u subotu od 9:30, turnir počinje istog dana u 10:00, dok će se finale igrati u nedjelju u 17:00.

U slučaju kiše utakmice će biti prolongirane do prestanka padavina, a ukoliko ne bude mogućnosti da se tog dana uopće nastave, održavanje turnira bit će nastavljeno narednog dana.

Pravila turnira, raspored mečeva, rezultati i sve ostale informacije bit će blagovremeno objavljene na FB stranici Ljeto u parku – Hastahana.
Jaffa i Trik turnir u odbojci na pijesku dio je manifestacije Ljeto u parku – Hastahana, čiji je značajan sponzor i kompanija Jaffa, jedan od lidera u proizvodnji konditorskih proizvoda u regiji.

Jaffa je obezbijedila i proizvode za degustaciju posjetiteljima turnira, koji se pozivaju da u što većem broju dođu pratiti ovaj zabavni sportski događaj.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...