Nikad bolja sezona
109

U nedjelju finale Fair Play lige, dolazak potvrdili Teletović, Bolić i Muslimović

Piše: K. H.
Program završnice sedme sezone Huawei Fair Play lige zakazan je za nedjelju, 07.04., sa početkom od 18:30, dok veliko finale između ekipa Zamm mC i Tempo počinje od 19:00 sati.

Nikada bolja, neizvjesnija i kvalitetnija sezona Huawei Fair Play lige bliži se kraju. Nakon šest mjeseci takmičenja, trinaest odigranih kola i dvanaest ekipa, posljednju, ali i najvažniju utakmicu ove sezone igrat će ekipe Zamm mC i Tempo.

U sklopu finalnog dana Huawei Fair Play lige bit će upriličen svečani program završnice, kao i finalni duel Junior Cupa, te utakmice za treće mjesto u oba takmičenja.

Pored druženja sa svečanim zvanicama i gostima, svi prisutni u sportskoj dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu imat će priliku da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vrijedne nagrade koje su obezbjedili sponzori lige.

Tradicionalna godišnja akcija u okviru sezone 2018/2019. bit će organizovana u saradnji sa udruženjem "Srce za djecu oboljelu od raka u FBiH", te će prikupljena sredstva, od naplate crvenih i žutih kartona, biti donirana u svrhu liječenja i podrške djeci oboljeloj od raka.

Ceremoniju zatvaranja i dodjelu nagrada uveličat će Mirza Teletović, Elvir Bolić i Zlatan Muslimović.