sport
2

Promo / Testiraj novitete iz adidasa i pokaži fudbalsko umijeće adidas Coldblooded – Here to Create

U sarajevskom Domu mladih na Skenderiji u ponedjeljak 26.02.2018. s početkom u 17h, bit će održan adidas Coldblooded - Here to Create - sportski spektakl s posebnim nagradama.

Sve učesnike očekuju zanimljive nagrade a pobjednike posebne adidas nagrade. Preduslov za učešće je prethodna prijava putem online aplikacije ili u Sport Life radnjama (na Ferhadniji ili u SCC-u).

Dom mladih će biti podjeljen na četiri kornera:

  1. Korner za takmičenje u fudbalskim umjećima – prilika da u novim adidas Cold Blooded modelima kopački učestvujete u improvizovanim fudbalskim igricama i pokažete fudbalsko umijeće. Najboljih 6 takmičara očekuju i vrijedne adidas nagrade.

  2. Korner sa izloženim modelima iz adidas Cold Blooded kolekcije: Copa, Predator, X – prezentacija novih adidas kopački i njihovih poboljšanih karakteristika.

  3. Korner sa digital igricama – za sve one koji su bolji u pokazivanju svojih vještina putem digitalnih igrica tu je i korner gdje možete pokazati svoje vještine u digitalnoj fubalskoj igrici.

  4. Korner za fotografisanje – na trenutak ćeš imati priliku da osjetiš kako je biti poznati svjetski fudbaler tako što ćeš imati priliku da se fotografišeš u siluetama Mesija, Pogbe ili Sureza.

Kako se prijaviti?

  • u Sport Life radnjama – da biste se prijavili potrebno je samo da odete do Sport Life radnje u Ferhadiji ili u SCC-u i popunite prijavni formular.
  • online aplikacija za prijavu na Sport Life Facebook stranici – putem posebne aplikacije odgovorite na kratka kviz pitanja na temu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Prijave traju do 25.02.2017. godine. Posljednji dan za prijavu je 24.2. u ponoć. Ovaj spektakl će upotpuniti i druženje sa specijalnim gostima iz sfere sarajevskog fudbala: Anel Šabadžanović, Stojan Vranješ i Ajdin Mujagić. Pažnju prisutnih će privući poseban fudbalski performans koji će izvesti freestayler Samir Salčin iz Mostara.