Tuzla
0

Treći teniski turnir "Burekblog" u subotu

Sarajevo-x.com
Pobjednik prošlogodišnjeg turnira Mirsad Čamdžić Čamac
Pobjednik prošlogodišnjeg turnira Mirsad Čamdžić Čamac
U subotu, 25. jula 2009., na terenima Teniskog kluba "Zmaj od Bosne" u Tuzli, održat će se treći po redu teniski turnir za rekreativce nazvan "Burekblog Tennis Challenger". Turnir počinje u 18 sati, a namijenjen je bh. blogerima i posjetiocima Burekbloga, kao i svim zainteresovanim rekreativnim igračima tenisa iz Bosne i Hercegovine.

Odličan odziv svake godine uz lijepo druženje ljudi koji se nikad prije nisu sreli, ali i onih koji se vraćaju, ukazuje da turnir raste i postaje tradicionalan.

Dolazak su već najavili neki prošlogodišnji učesnici, te nekoliko bloggera i posjetilaca burekbloga preko e-maila. CoolSofra, čuvena sarajevska bloggerica, majstor bosanske kuhinje, najavila je napraviti tufahije za učesnike turnira, tako da će, pored pehara (na slici), u 'nagradni fond', ove godine u druženju pridodati i - burek i tufahije, najavljuju organizatori.

Nije naodmet napomenuti da se veći dio turnira igra pod reflektorima (noću) što je poseban ugođaj za sve igrače i posjetioce. Kotizacija za učešće na turniru od ove godine je simboličnih 10 KM, a kao dobri domaćin, ekipa autora kolaborativnog bloga burek.blogger.ba pobrinut će se da svi igrači imaju dovoljno osvježavajućih pića.

Dovoljno je da ponesete dobro raspoloženje, za ostalo ćemo se pobrinuti mi, poručili su blogeri.