Raspoloženi na treningu
17

Šou Đokovića i Dimitrova: Bugarin hvatao loptu u šorc, Novak se izvinjavao zbog reakcije

D. P.
Sparing partneri su bili veoma dobro raspoloženi (Foto: Screenshot)
Sparing partneri su bili veoma dobro raspoloženi (Foto: Screenshot)
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković poznat je po tome da koristi svaku priliku da nasmije svoje fanove, a na treningu s Grigorom Dimitrovom bilo je veoma veselo.

Poznato je da Đoković voli nasmijavati publiku posebno na treninzima. Tako je nebrojeno puta imitirao kolege iz svijeta tenisa, a odlično raspoloženje vladalo je na treningu u Parizu u sklopu priprema za Masters 1000 turnir koji se tu igra.

Srbijanskom teniseru važno je da dođe do što boljeg rezultata u Francuskoj, a tome u prilog ide činjenica da je znatno ranije stigao u Pariz. Posljednji trening odradio je s kolegom i prijateljem, bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovom.

Dvojac je radio u velikom raspoloženju tokom treninga. Prvo je bugarski teniser jedan Đokovićev udarac uhvatio u šorc, da bi odgovor stigao nešto kasnije.

Naime, prvi reket svijeta je nakon dobijenog poena proslavio žustro kao da je u pitanju meč-lopta na nekom od najvećih turnira u kalendaru. Đoković se bacio na zemlju, a nakon toga je uputio izvinjenje kolegi.

"Izvini, čovječe. Morao sam to uraditi", poručio je Đoković bugarskom teniseru.