Zlostavljao je
31

Sestra jedne od najboljih teniserki današnjice prijeti ocu da će ga ubiti: Ja sam kćerka đavola

E. K.
Mari Osaka s porodicom (Foto: Twitter)
Mari Osaka s porodicom (Foto: Twitter)
Mari Osaka, starija sestra daleko poznatije Naomi, uzburkala je tenisku javnost objavama na društvenim mrežama gdje navodi da će ubiti svog oca Leonarda Francoisa ukoliko nastavi da fizički zlostavlja nju ili članove porodice.

U emotivnoj objavi na društvenim mrežama, navodi da je godinama žrtva svog oca koji se nekontrolisano ponaša i često fizički nasrće na nju, no riješila je da tome stane u kraj.

Zlostavljanje je počelo u djetinjstvu te da je, ukoliko se ono ne prekine ni nakon apela, spremna čak i da ga ubije.

"Ja sam kćerka đavola", napisala je Mari te zatim nastavila:

"Želim svima da kažem koliko sam razočarana i gnjevna zbog tebe, kao oca i ljudskog bića generalno. Iznevjerio si me na svaki mogući način koji postoji. Maltretiraš me otkako sam bila mala i sada nastavljaš da maltretiraš moju majku. Nastavljaš da je emotivno zlostavljaš i ulaziš u našu kuću kao da je tvoja".

Prema njenim riječima, njen otac Leonard Francois je kukavica i nasilnik koga će ubiti ukoliko ponovo pokuša da je prebije.

"Pišem ovo javno baš zato što si kukavica koja se krije iza fizičke snage koja ti dozvoljava da me izudaraš i našeg izbora da te ne prijavimo policiji. To je to, ja sam završila sa tobom, kada te sljedeći put vidim, zvat ću policajce. Shvati ovo kao prijetnju. Zbog načina na koji si povrijedio moju porodicu, ne bih zažalila ni kada bi te policija ubila. Ako ponovo dođeš da mi prijetiš, da me prebiješ, uzvratiću ti i boriti se za nas obje. Ubiću te, ako me prvi ne ubiješ pištoljem koji nosiš kao sve kukavice. Zato slobodno naprijed, da vidimo kakav si čovjek, mada od rođenja znam da si đavo. Bože, pomozi mi ako ponovo dođe", dodala je.

Nedugo poslije je obrisala svoj Instagram profil, no korisnici interneta su uspjeli spasiti njenu objavu koja sada "kruži" internetom.

Objava Mari Osake na Instagramu (Foto: Instagram)
Objava Mari Osake na Instagramu (Foto: Instagram)

Inače, starija sestra Osaka se profesionalnim tenisom bavila od 2014. do 2021. godine, no nije imala veće uspjehe te je od tenisa zaradila 90.000 dolara, a najbolji plasman u singlu joj je bio 280. mjesto u maju 2018. godine.

Njena sestra je mlađa godinu i po dana i jedna je od najboljih teniserki svoje generacije, a svojevremeno je bila prva na WTA listi uz četiri osvojena turnira.

Samo od turnira je zaradila preko 20 miliona dolara.