"Molit ću se za nju"
0

Serena Williams ponudila pomoć Jennifer Capriati

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Američke teniserke Serena i Venus Williams izborile su u ponedjeljak plasman u četvrtfinale Wimbledona i nakon svojih mečeva javno ponudile pomoć Jennifer Capriati (34), nekadašnjoj najboljoj igračici svijeta.

Capriati je primljena u bolnicu South Florida u Orlandu u nedjelju zbog sumnje u predoziranje drogom.

Kasnije su iz bolnice objavili i službeno saopćenje:

"Želimo obavijestiti javnost da se Jennifer dobro oporavlja od slučajnog predoziranja lijekovima prepisanih joj od strane njenog liječnika. Njen oporavak teče stabilno i bit će potpun", rekla je glasnogovornica bolnice Lacey Wickline.

Nakon što je vijest o hospitalizaciji zlatne olimpijke iz Barcelone i trostruke pobjednice Grand Slam turnira procurila u javnost, svoju su zabrinutost izrazile obje sestre Williams.

"Ako ću joj moći pomoći na bilo koji način, izaći joj u susret, to ću učiniti. Molit ću se za nju", rekla je Serena Williams, dok je Venus dodala:

"Sjećam se njenog meča protiv Monike Seles u polufinalu French Opena. Sjećam se da sam gledala taj meč i mislila kako je to sjajan tenis. Definitivno imam puno lijepih uspomena uz nju dok sam je gledala, pa i kasnije igrala protiv nje. Jako je poštujem."

Riječi Venus Williams odnose se na polufinalni meč Capriati protiv Seles iz Roland Garrosa 1990, godine, kada je kao 14-godišnjakinja Amerikanka postala najmlađa teniserka ikad koja je se plasirala među posljednje četiri na pariškom Grand Slamu.