Ljubav s biznismenom
190

Sabalenka se u Madridu pojavila s novim dečkom mjesec dana nakon samoubistva bivšeg

N. M.
Sabalenka u društvu Frangulisa u Madridu (Foto: Screenshot)
Sabalenka u društvu Frangulisa u Madridu (Foto: Screenshot)
Bjeloruska teniserka Arina Sabalenka (25), druga igračica svijeta, ponovo je dospjela u centar pažnje jer se pojavila s novim dečkom, prvi put poslije tragične smrti bivšeg.
Sabalenka je na ceremoniji otvaranja turnira u Madridu snimljena u društvu biznismena i automobilista Georgiosa Frangulisa.
Na snimku koji je objavljen vidi se kako Frangulis intimno dodiruje teniserku, koja je tako iznenadila fanove jer se s novim dečkom pojavila mjesec nakon što je njen bivši izvršio samoubistvo.

Podsjećamo, Konstantin Kolcov (42), bivši hokejaš, je počinio samoubistvo skokom s terase hotela u kojem je odsjeo u Miamiju gdje je doputovao kako bi bodrio svoju djevojku Sabalenku na turniru.

Naknadno je Sabalenka priznala da je prije samoubistva Kolcova prekinula vezu s njim.

Interesantno je da je njen novi dečko Frangulis vlasnik modnog brenda Oakberry, s kojim Bjeloruskinja sarađuje od januara ove godine.

Tada je prisustvovala jednoj svečanosti u organizaciji brenda, a upravo ju je hvalio vlasnik kompanije Frangulis.

"Arina Sabalenka je sjajan primjer budućnosti tenisa i blisko sarađujemo s njom kako bismo stvorili neke zaista uzbudljive stvari tokom narednih godina. Jedva čekamo da se naši obožavatelji uključe", poručio je tada Frangulis.