Posljednji čin
76

Raspored koji su svi čekali: Federer s Nadalom kao nekad, za kraj veličanstvene karijere

D. P.
Nadal i Federer zatvaraju sutrašnji program (Foto: EPA-EFE)
Nadal i Federer zatvaraju sutrašnji program (Foto: EPA-EFE)
Organizatori Laver Cupa potvrdili su raspored čime je ozvaničeno da će Roger Federer na svom oproštaju igrati dubl meč zajedno s Rafaelom Nadalom.

Predstojećeg vikenda očekuje nas posljednji meč u veličanstvenoj karijeri Rogera Federera. Slavni Švicarac, kojeg mnogi smatraju i najvećim teniserom svih vremena, najavio je oproštaj te da će mu Laver Cup u Londonu biti posljednji duel.

Kao što se špekulisalo, za posljednji meč odabrao je dubl s Rafaelom Nadalom. Dvojica velikih rivala udružit će se sutra u večeršnjem terminu, a rivali će im biti Jack Sock i Frances Tiafoe.

Program će biti otvoren od 13 sati i sastaju se Casper Ruud i Jack Sock, a nakon toga će na teren Stefanos Tsitsipas i Diego Schwartzmann.

Večernji program kreće od 19 sati. Prvo će singl igrati Andy Murray i Alex de Minaur, a onda slijedi spektakl i duel Federera i Nadala protiv Socka i Tiafoea.

Federer i Nadal pružili su nam veliki broj kultnih mečeva koje i dan danas pamtimo. No, osim velikog rivalstva, znali su zajedno igrati na brojnim egzibicijama u dublu i zabaviti publiku. Sada će posljednji put zaigrati zajedno na koncu veličanstvene karijere.