{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predsjednik nogometnog kluba Barcelona posjetio Mostar

N
11.7.2005. u 15:23
0
0
Predsjednik nogometnog kluba Barcelona posjetio Mostar
0
Predsjednik nogometnog kluba Barcelona posjetio Mostar
Predsjednik Nogometnoga kluba Barcelona Juana Laporta i predsjednik Kraljevskog teniskog kluba Barcelona Juan Tintore Turull posjetili su danas Mostar.
Laporta i Turull su posjetili Gradsku upravu, Stari most i španski bataljun EUFOR-a.

U Gradskoj upravi primio ih je Božo Ćorić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti, s kojim su razgovarali o stanju sporta u Mostaru i saradnji dviju država. Laporta je izjavio da je razlog njegova dolaska u Mostar posjet španskim vojnicima, ali i to što ovaj klub želi biti što bliži svojim fanovima.


''Treba imati na umu da prisutnost institucije kao što je Nogometni klub Barcelona, koji ima međunarodni ugled, može pomoći normalizaciji ovog grada zemlje i regije, ali i otvoriti puteve sportske i poslovne saradnje'', izjavio je Laporta.


Predsjednik Kraljevsko teniskog kluba i predsjednik svjetske asocijacije klubova sa stogodišnjom tradicijom Juan Tintore Turull je obećao da će Teniskom klubu Mostar ponuditi saradnju u teniskim takmičenjima jer su sport i klubovi jedna izuzetno važna baza za društvene odnose i za ostvarivanje kontakata s drugim klubovima i ljudima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: