WTA New Haven
0

Poraz prve nositeljice Kuznjecove

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Šesta teniserka svijeta i prva nositeljica WTA turnira u New Havenu, Ruskinja Svetlana Kuznjecova, poražena je u četvrtfinalu od Francuskinje Amelie Mauresmo 7-6 (9), 2-6, 6-3.
  • Dozvolila sam joj previše prilika. Dala sam joj da se vrati u meč nakon čega je počela igrati jako dobro i na kraju došla do pobjede – rekla je Kuznjecova, kojoj je ovo bio peti poraz protiv Mauresmo u njihovom devetom međusobnom meču.

  • Pokušala sam biti agresivna i ne paničiti. Drago mi je da sam sada prije US Opena počela igrati bolje i sve se bolje osjećati na terenu. Mislim da sam ponovo pronašla svoju igru – rekla je Mauresmo, nekad najbolja svjetska teniserka, a danas 18. na WTA listi.

Sljedeća protivnica Francuskinji bit će Ruskinja Elena Vesnina, koja je u četvrtfinalu pobijedila sunarodnjakinju Annu Čakvetadze. Drugi polufinalni par čine Dankinja Caroline Wozniacki i Talijanka Flavia Pennetta.

WTA New Haven, četvrtfinale:

Mauresmo (8) – Kuznjecova (1) 7-6(9), 2-6, 6-3 Vesnina – Čakvetadze 6-1, 7-5 Wozniacki (2) – Razzano 6-4, 6-3 Pennetta (3) – Rybarikova 6-2, 6-2