"Bila bi mi čast"
37

Najtrofejniji teniser u historiji želi da bude novi Đokovićev trener

H. H.
Jimmy Connors i Novak Đoković (Foto: sportskeeda.com / montaža)
Jimmy Connors i Novak Đoković (Foto: sportskeeda.com / montaža)
Legendarni američki teniser Jimmy Connors kazao je da bi rado prihvatio poziv Novaka Đokovića u slučaju da ga kontaktira i pozove da bude njegov novi trener.

Nakon što se Đoković razišao s Goranom Ivaniševićem traju nagađanja ko bi mogao biti novi trener srbijanskog asa, a Connors smatra da je Novaku potrebna "svježa krv".

"Potreban je svjež par očiju. Đoković uskoro puni 37 godina, razmišlja u stilu – koliko mi je ostalo, još koliko želim da igram, šta želim da postignem. Možda je spreman da dodatno rizikuje da vidi kuda će ga to odvesti, promjene koje bi novi trener uveo svakako bi bile minimalne", rekao je Connors u svom podcastu dodavši:

"Ja sam van posla. Volim da radim teniske podcaste i pričam o tenisu, ali ako se ukaže prilika – to bi svakako bilo zadovoljstvo i čast da on razmotri moje ime", kazao je Amerikanac.

Connors je tokom karijere osvojio osam GS titula i čak 109. ATP naslova po čemu je rekorder među teniserima, a kao trener sarađivao je sa Andyjem Roddickom i Mariom Šarapovom.