Osjetio neugodnu bol
0

Nadal očekuje rezultate magnetne rezonance

Totalsport
Rafael Nadal (Foto: AFP)
Rafael Nadal (Foto: AFP)
"Učinilo mi se kao da je nešto puklo", izjavio je španski teniser Rafael Nadal nakon velike pobjede nad Juanom Martinom del Potrom u osmini finala Wimbledona.

Prvi nositelj i branitelj naslova opisao je situaciju iz 12. gema prvog seta, kada je pri neodbranjivom forhend-winneru po paraleli došao do set-lopte (30-40) na Argentinčevom servisu. Pri doskoku na lijevu nogu Nadal je osjetio neugodnu bol. Preostala tri poena u gemu je odstatirao, nakon čega je uslijedila deset minuta duga pauza i fizioterapetski tretman.

"Pomislio sam da neću moći nastaviti igrati. Istina je, ne lažem", rekao je Španac o kriznim trenucima koje je na kraju uspio prevladati i dobiti prvi set u tie-breaku.

"Zabrinut sam, naravno, jer ne znam što se dogodilo. U utorak ću otići na magnetnu rezonancu. Vidjet ćemo šta će pokazati rezultati. Čemu se nadam? Ne znam. Ne mogu predviđati budućnost", rekao je Nadal.

Nakon pauze i dobijenog tie-breaka Nadal je odigrao meč bez poteškoća. Slavio je na kraju nakon četiri seta 7-6(6), 3-6, 7-6(4), 6-4.