Čilić organizovao turnir
26

Modrić zaigrao tenis, trijumfovao igrajući u ekipi s nekadašnjim reprezentativcem BiH

E. B.
Luka Modrić (Foto: Šime Zelić/PIXSELL)
Luka Modrić (Foto: Šime Zelić/PIXSELL)
Proslavljeni teniser iz Međugorja Marin Čilić je jučer u Zadru organizovao humanitarni teniski turnir koji je okupio brojne zvijezde, a najveća je, bez ikakve sumnje, bio Luka Modrić.

Radi se o trećem izdanju akcije Get Set Hrvatska u organizaciji Marina Čilića i njegove humanitarne organizacije koja već godinama pomaže djeci i mladima, a jučerašnji turnir u Sportskom centru Višnjik održan je kako bi se skupio novac za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta za djecu u OŠ "Petar Zoranić" u Stankovcima jer čas fizičkog vaspitanja rade na hodniku.

Najviše pažnje je privukao Luka Modrić koji je na žalost prisutne publike morao ranije otići s turnira jer već danas putuje u Madrid na pripreme s Realom.

Andrija Stipanović je bio dio pobjedničke ekipe (Foto: Šime Zelić/PIXSELL)
Andrija Stipanović je bio dio pobjedničke ekipe (Foto: Šime Zelić/PIXSELL)

Na turniru je pobijedila upravo Modrićeva ekipa koju su činili i organizator Čilić, Tin Srbić, Matea Jelić i nekadašnji košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Andrija Stipanović.

Uz njih, na turniru su učestvovale i brojne druge zvijezde hrvatskog sporta, među kojima su bili nogometaši Eduardo da Silva i Danijel Subašić, košarkaši Ivica Zubac, Dario Šarić, Zoran Planinić i Ante Žižić, rukometaši Ivano Balić, Luka Stepančić i Manuel Štrlek...