Uoči finala protiv Srbije
0

Llodra i Gasquet se izljubili na pres-konferenciji

Totalsport
Michael Llodra (Foto: AP)
Michael Llodra (Foto: AP)
"Moju povredu stopala izmislili su francuski novinari", izjavio je Davis Cup reprezentativac Francuske Gaël Monfils na konferenciji za novinare uoči finala Davis Cupa protiv Srbije u beogradskoj Areni, od 3. do 5. decembra.

Najbolje rangirani francuski teniser ujedno je istaknuo da mu je potpuno svejedno hoće li, uz sigurnog Novaka Đokovića, za domaću reprezentaciju u singlu zaigrati Viktor Troicki ili Janko Tipsarević.

"Poznajem i jednog i drugog, obojica su odlični igrači. Ko god mi bude suparnik, očekujem težak meč", šturo je izjavio Monfils.

Izbornik Francuske Guy Forget tvrdi da je Srbija favorit.

"Uvijek je prednost na strani ekipe koja igra pred svojom publikom. Srbija ima odličan tim. Svi govore o Đokoviću, ali ne treba zaboraviti da je Janko Tipsarević dobio oba pojedinačna meča u polufinalu protiv Češke. U mojoj ekipi su svi spremni, jasno, osim povrijeđenog Jo-Wilfrieda Tsonge, koji će nam ovoga puta pomoći samo kao navijač. Jasno da je to minus za nas, ali, mi imamo odličan sastav koji je, praktično, i do finala stigao bez Tsonge. Dakako, on će u budućnosti biti važan dio naše ekipe".

Dakako, Forget nije ništa rekao o sastavu.

"Pričekajte žrijeb u četvrtak, pa ćete saznati ko će igrati".

B92 prenosi kako su smijeh novinara izazvali Michael Llodra i Richard Gasquet, nakon upita je li tačno da se njih dvojica ne podnose. Llodra i Gasquet su se izljubili, što je, valjda, bio najbolji odgovor.