Ne krije oduševljenje
133

Lajović podigao pehar u Banjoj Luci: Jedan od najbolje organizovanih turnira serije 250

D. P.
Lajovićeva druga titula u karijeri (Foto: E. M./Klix.ba)
(Foto: E. M./Klix.ba)
Srbijanski teniser Dušan Lajović nije krio sreću nakon osvojenog ATP turnira u Banjoj Luci, što mu je druga titula na ATP Touru u karijeri.
Nakon Umaga, Lajović je u Banjoj Luci po drugi put podigao pehar na velikim turnirima savladavši Andreja Rubljova u tri seta.

Poslije meča nije krio oduševljenje, a onda je uputio posebne zahvalnice organizatorima i ljudima koji su uz njega, kao i banjalučkoj publici. Poručio je da je ovo jedan od najbolje organizovanih turnira iz serije 250.

"Obratit ću se na domaćem jeziku. Zahvalio bih se skupljačima loptica, sudijama, volonterima i svim organizatorima koji su učinili da se organizuje ovakav turnir u Banjoj Luci. Bilo je uživanje igrati ovdje posljednjih sedam dana. Zahvalan sam publici koja je došla u ovolikom broju. Hvala sponzorima, ljudima iz ATP-a i ovo je jedan od najbolje organizovanih turnira iz serije 250", rekao je Lajović.

Srbijanski teniser se zahvalio i porodici te trenerima koji čine njegov stručni štab.

"Hvala svim ljudima u mom boksu, onima koji me prate sve ove godine i kada je teško. Hvala vam što ste uz mene", dodao je srbijanski teniser koji će napredovati za oko 30 mjesta na ATP listi.

Lajović je na kraju uz velike ovacije primio pehar namijenjen najboljem igraču na turniru. Podsjetimo, ovaj srbijanski teniser do titule je došao savladavši prva dva favorita turnira, Novaka Đokovića u četvrtfinalu te Andreja Rubljova u finalu.