Nakon ispadanja sa WB-a
27

Jedna od najslavnijih teniserki svijeta traži ljubav putem aplikacije za upoznavanje

H. H.
Venus Williams (Foto: Instagram)
Venus Williams (Foto: Instagram)
Američka teniserka Venus Williams nije imala uspješan nastup na Wimbledonu, ali ne gubi vrijeme u Londonu, gdje čak traži svoju sreću u ljubavi.

Dok je u Velikoj Britaniji, gdje se održava treći Grand Slam sezone, najstarija od sestara Williams koristi aplikaciju za upoznavanje Raya.

U informacijama koje objavljuje na svom profilu, Venus spominje da u London dolazi iz Palm Beach Gardensa, gdje živi.

Objavila je nekoliko fotografija, jednu sa svojim licem, iz profila, a drugu na kojoj se pojavljuje sa svojim ljubimcem, psom po imenu Harry, piše Marca.

Williams koja se u prošlosti povezivala sa milionerom Nicholasom Hammondom, golferom Hankom Kuehneom i kubanskim modelom Eliom Pisom, trenutno nema partnera, a sa 43 godine spremna je da upozna nekoga zahvaljujući aplikaciji.

Šta je Raya?

Raya je donekle ekskluzivna i popularna aplikacija za upoznavanje koju koriste slavne osobe.Prema App Storeu, fokus Raye je da omogući članovima pristup zanimljivim ljudima i mogućnostima širom svijeta.

To je privatna zajednica u kojoj se ljudi mogu povezati radi upoznavanja i prijateljstva.

Rayine vrijednosti zajednice (povjerenje, poštovanje i privatnost) su glavne za članostvo, jer članovi koji se ponašaju na način koji ne odražava ove vrijednosti i druge smjernice zajednice mogu imati suspendirane ili ugašene račune.

Podsjetimo, Williams je poražena od Ukrajinke Eline Svitoline u dva seta 6:4 i 6:3, te je eliminisana u prvom kolu Wimbledona