Ne treba mu to
7

Ivanišević kritikovao Kyrgiosa zbog kontroverznih izjava o Đokoviću

K. H.
Foto: AFP
Foto: AFP
Bivši hrvatski teniser, a danas jedan od trenera Novaka Đokovića, Goran Ivanišević stao je u odbranu srbijanskog tenisera nakon kritika koje je na njegov račun iznio kontroverzni Nick Kyrgios.

Australac se rugao Đokoviću kako ima bizarnu potrebu da bude omiljen i da ga svi vole, tvrdeći da to nije njegovo prirodno ponašanje i da je sve predstava za javnost.

Ivanišević je rekao da Kyrgios neće postići ništa u karijeri ukoliko se nastavi tako ponašati.

"Nick previše priča o Novaku, a zašto to radi, jedino on zna. Ništa loše Novak nije učinio ni njemu ni nekom drugom igraču. Nick bi trebao voditi računa o sebi, jer je dosad mogao biti među pet najboljih tenisera svijeta, a mogao je osvojiti i Grand Slam. No, takvim svojim stavom to nikada neće postići. Za njega bi bilo dobro da se promijeni. Na terenu radi što želiš, ali izvan terena moraš poštivati protivnika. Nick mora prestati zadirkivati Novaka i pokazati respekt prema njemu", rekao je Goran Ivanišević za britanski Telegraph.

Najkontroverzniji teniser svijeta gotovo svaku priliku koristi kako bi prozvao Đokovića i privukao pažnju svojim izjavama, a nakon Ivaniševićevog savjeta mogao bi se fokusirati na one najbitnije stvari - trening i mečeve.