Ivo Karlović
4

Hrvatski teniser o najtežem porazu: Imao sam noćne more mjesec dana nakon toga

K. H.
Ivo Karlović (Foto: EPA-EFE)
Ivo Karlović (Foto: EPA-EFE)
Hrvatski teniser Ivo Karlović još uvijek ne razmišlja o završetku karijere, a svojim fanovima na Twitteru ovaj 41-godišnjak odgovarao je na brojna zanimljiva pitanja iz karijere, prisjetivši se raznih situacija koje je doživio.

Karlović je odgovarajući na pitanja fanova na Twitteru rekao da će definitivno biti trener kada završi karijeru, da bi ubrzo nakon toga nasmijao svoje fanove rekavši da nikada neće završiti karijeru.

Hrvatski teniser je istakao da mu je najdraža pobjeda ona iz 2003. godine na Wimbledonu kada je u prvom kolu nakon preokreta pobijedio Australca Lleytona Hewitta, ujedno i branioca naslova te godine, što je bila najveća seznacija te godine.

Karlović je rekao da mu je najteži poraz u karijeri onaj od Gaela Monfilsa u finalu Washingtona 2016. godine kada je imao vodstvo od 1:0 u setovima, ali ga je francuski teniser uspio preokrenuti i doći do titule.

"Imao sam noćne more mjesec dana nakon toga", odgovorio je Karlović.

Također, dodao je da poznaje Rafaela Nadala te da se radi o izuzetno dobrom momku, kao i da mu je omiljeni NBA košarkaš Goran Dragić.