Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovo Srbija izgubila finale već bi bilo 500 komentara, ali pošto su hrvati izgubili očekujem 350.
ovde je sve bilo rjeseno pobjedom del potra. koja je to igracina. vratiti se nakon 0:2 u setovima i preokrenuti na 3:2. Odma se znalo da karlovic nema sta da trazi protiv delbonisa.
Proglasen dan zalosti radi gubitka momcadi iz lijepe njihove u finalu Dejvis kupa.Organizirano kmecanje na trgu Bana Jelacicapod pokroviteljstvom predsednice Kolinde Grabar Kitarevic.
steta sto cilic nema bliznaka s ovim karlovicem ne mozes dobit steta stvarno mislio sam da ce komse dobit i draze bi mi bilo
Nek izgubise ove prodane duse.
Jadni bošnjaci što se raduju izgubljenom hr finalu. U kojem ste finalu vi bili odkad postojite? Ali ipak, lijepo je da ste našli način za liječenje kompleksa
@quene da nije Bosanaca Hrvatska ne bi imala nikakvu reprezentaciju ni fudbalsku, ni kosarkasku, ni tenisku....
@Bosanski_Tornado idiote da im je BiH pružila ikakve uvjete onda bi ostali tu gdje su rođeni. Pročitaj malo intervju sa Ivanom Dodigom kako je počinjao i koliko je uloženo u njegov rad u BiH,tek od kad se odlučio za Hrv karijera mu kreće uzbrdo jer džaba talent ako nemaš uvjete i financije za daleka i skupa putovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovako nesto su im u i Turci uradili 2008 u Austriji.Pustili ih da se ponadaju.
To je peh naroda na Balkanu. Odlično krenu... I stop. Šteta, ova generacija je neponovljiva...
Šteta glavu gore susjedi👍
prvo željo, sad Arhentina, nema sekirancije, donirat će Vatikan haparata
bosanski katolici na aparatima
Tooo braćo Arhentinci!
Mostar dva dana u zalosti
kamenjara na aparatima
ako ništa samo zbog ovog gesta zaslužio je pobjedu.