Wimbledon
0

Henman: Murray mora biti još bolji želi li naslov

Totalsport
Prva sedmica Wimbledona je prošla, a Britancima nada još nije ugašena. Andy Murray je još uvijek u turniru, te nastavlja borbu za naslovom koji se toliko čeka u britanskom tenisu.

U osmini finala će četvrti igrač na svijetu igrati protiv Francuza Richarda Gasqueta, a o Murrayu i njegovim šansama govorio je Tim Henman, prije Murraya velika nada teniske publike na Otoku.

  • Gasqueta će shvatiti ozbiljno, uostalom, tako treba shvatiti svakog suparnika na Grand Slam turniru. Murray je potpuni profesionalac - krenuo je Henman, a potom nastavio:

  • No, ne mogu reći da mi je Murray prvi favorit za osvajanje pehara u Wimbledonu. Nije niti drugi, niti treći. Kako sada igraju svi njegovi suparnici, ali i on, mislim da su Nadal, Federer i Đoković dosta ispred njega. To je trojac koji ima zbirno 28 Grand Slam naslova kod sebe. Igraju odlično i Murray će morati biti dosta, dosta bolji da, recimo, bude al pari u borbi za naslov u Wimbledonu. Mislim da on to može, ali hoće li, to mi je teško pitanje - zaključio je Henman.