Ne želi volontirati
0

Goran Ivanišević neće biti hrvatski Davis Cup selektor

FENA
Goran Ivanišević
Goran Ivanišević
Najbolji hrvatski teniser svih vremena Goran Ivanišević demantovao je da navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza (HTS) kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup reprezentaciju na susretu 1. kola Svjetske skupine protiv Japana od 10. do 12. februara 2012.

Nakon odlaska Gorana Prpića s mjesta selektora Davis Cup reprezentacije, Goran Ivanišević je ponudio plan po kojem bi preuzme brigu o muškom tenisu u svim dobnim kategorijama, HTS-a odbio njegovu ponudu i u službenom saopćenju naveo kako je Ivanišević "prihvatio ponudu da na volonterskoj osnovi vodi Davis Cup reprezentaciju protiv Japana", javila je Hina.

"Ma kakvo volontiranje, u Americi se volontira. Da li vam ja izgledam kao netko ko će volontirati? Mogu ih odvesti jedino u neki od japanskih restorana u gradu na sushi. Razočaran sam. Ponovno sam pokušao biti selektor, ali jednostavno mi nikako ne ide", kazao je Ivanišević te dodao kako "trećeg puta neće biti".

Ivanišević se i 2006. godine kandidirao za mjesto selektora hrvatske teniske Davis Cup reprezentacije, no i tad je odbijena njegova ponuda. Dodao je da, koliko on zna, za sada nema nikoga ko bi vodio hrvatske tenisere te pretpostavlja kako će oni ići sami u Japan.