Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otidjite na forum najpoznatijeg sportskog kanala u regionu. Da vidite tamo budala i filozofa medju kojima se posebno izdvaja NI, covjek koji misli da je pamet kutljacama grabio :D Pozdrav za Vladanovu... ;)
BABA VANGA KAŽE: 23.2.2017. KRAMPUS, VELIKI BU, BABAROGA I BALZEBUB DOLAZE POJESTI BOŠNJE!!
Ljudi, zna li neko od vas kad će se više riješiti onaj j.ebeni spor izmedju SportKluba i BH Telecoma? Od aprila se ništa nije desilo, i dalje nemamo te kanale na Moja TV, a RAK očigledno ništa ne radi po tom pitanju? Je l' kod nas živo istraživačko novinarstvo, da malo razradi tu temu?
Ja sam pobjego u telemach,preporucujem i tebi drug,bar zbog SportKlub-a,isplati se
ako poludi delpo svasta je moguce
ne kontam zašto je blokiran HRT2 ako nijedan drugi kanal ne prenosi, bar ne oni kojih sam se sjetio,,
Sada slijedi Ivo i 50 asova.Ovo zvuci kao naziv nekog KUD-a :)
Cmarin izvuce zivu glavu .
a mali ćumur ne moze proci drugo kolo ni u kiseljaku.
@KvaternikEugen1861 , pa dobro , cumur je gori igrac .
Zato će Del Potro zgaziti Karlovića....
eaajmooooooooooo