Tenis
5

Federer o novim bebama: Nisam umoran, Mirka se brine o većini toga

Totalsport
Roger Federer (Foto: EPA)
Roger Federer (Foto: EPA)
Nakon rođenja blizanki 2009. godine, Roger Federer i njegova supruga Mirka ponovo su dobili blizance, ovaj put sinove, a Roger tvrdi kako ga nova briga o blizanacima ne umara previše i na Roland Garros dolazi svjež.

Brigu o bebama u potpunosti je preuzela na sebe Federerova supruga stoga Roger tvrdi kako u Pariz dolazi u dobrom stanju.

"Situacija je gotovo ista, malo toga se promijenilo. Jasno, događa se više toga i imaš više toga da uradiš ukoliko to želiš, međutim Mirka se brine o većini stvari", prokomentirao je Federer.

Što se tiče same forme, ona je dobra i Švicarac ima osjećaj da u Roland Garrosu može do dobrog rezultata.

"Osjećam da sam u dobroj formi i nisam zabrinut što mi nedostaje mečeva u posljednje vrijeme. Nakon Rima mi je bilo važno samo ostati u ritmu i odmoriti se prije Pariza, a zatim i Hallea i Wimbledona. To je vrlo važno razdoblje za mene i ne želim doći na ovaj turnir nemotivisan ili umoran. To bi bilo najgore što si mogu uraditi".

"Osjećam se moćno, na treningu igram solidno i nisam osjećao probleme u mečevima. Imam samopouzdanja sasvim dovoljno, čak i ako budem morao igrati nekoliko teških mečeva u serijama".

Iako je ove sezone bilo dosta iznenađenja, Federer smatra kako ih u Parizu neće previše biti.

"Ove godine smo vidjeli iznenađenja, počelo je s Wawrinkom na Australian Openu, međutim u Parizu je drugačije. Morate puno igrati, mečevi su vrlo teški i ne možete se osloniti samo na servis da ostanete u meču. Mislim da će do kraja otići samo oni najbolji".