Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Herceg Bosna v Argentina 3:0
jel igro mali ćumur?
Zaboravio reket pa je samo gleda.
Vidjet ćemo hoće li se osvajanjem salatare zaokružit čudesna godina za cro sport. Deset medalja na Olimpijadi, od čega pet zlata i na kraju osvajanje Davis cupa. Čini mi se da bi to bilo malo previše. Do sada je salataru osvajalo 14 država, a dvije države koje su do sada osvajale sa prostora Balkana su Srbija i Hrvatska. Dvije jedine države koje i vrijede u sportskom smislu, ovo sve drugo je ta qurac
Bravo! Najjači ste! Sutra, do konačne pobjede... :)
Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta. Malo nas je al nas ima, ako triba jebbat ćemo matter svima. Ajmoooooo, naprid nasi, Torcida je sa vama, Kreni gardo, bandu gazi.
Mislim da je komentator rekao nešto u stilu sad hercegovci puštaju ponosna moja je zemlja hercegovina.
Zasto ne prolaze komentari, u pizzdu matterinu
Dok igraju za svoju reprezentaciju Dodig i Čilić su nepobjedivi. U SAD-u su oljuštili braću Bryan, a u Zadru one Francuze koji su prvi par na svijetu. Kladim se da bi na ATP turnirima Čilić i Dodig ladno ispadali u prvim kolima, ali dok igraju za svoju zemlju ljudi otkidaju nema šanse da ih iko pobijedi. Sutra će biti zanimljiv meč između Čilića i Del Potra. Prednost dajem Čiliću u omjeru 55;45. Svakako će biti strašan meč.
Komšije su uz vas