Tenis
0

Danas počinje Wimbledon

Sarajevo-X
Roger Federer
Roger Federer
Po mnogima najveći i najbolji teniski turnir na svijetu počinje danas na travnjacima londonskog Wimbledona, na kojem će se okupiti sve teniske zvijezde predvođene trenutno najboljim teniserom na svijetu Švajcarcem Rogerom Federerom.

I ovogodišnji Wimbledon prema vremenskim prognozama neće proći bez tradicionalne kiše zbog koje će se mnogi mečevi morati odgađati i pomjerati. Organizatori su međutim najavili da će gradnja pokretnog krova početi 2007. godine.

Titulu prošlogodišnjeg pobjednika u muškoj konkurenciji branit će Roger Federer, a na putu ka trećem wimbledonskom naslovu Federeru će se pokušati suprostaviti Andy Roddick, LLeyton Hewitt, Tim Henman, Greg Rusedski i drugi...

Andy Roddick
Na najvećoj online sportskoj kladionici SportingBet za osvajanje Wimbledona najveće šanse daju se Rogeru Federeru, a slijede ga Roddick, Hewitt, Henman, Nadal, Gasquet, Safin itd.
Maria Sharapova
U ženskoj konkurenciji titulu će braniti Ruskinja Marija Sharapova, koja također na SportingBet kladionici najbolje stoji, a u vrhu joj društvo prave Henin-Hardenne, Clijsters, Williams S., Davenport, Kuznetsova, Mauresmo, Williams V. i druge.