Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha u pravu si. Sad ce Vucic i ostali kmecat: Celi svet je protiv nas.🤓
Io samo može srediti tetka iz Kanade
Nece uopste. Jasno im je da je radi vakcine. Glup si i zadojen.
Čovjek sve objasnio u par riječi. I nije ovdje priča o tome je li neko za Noleta ili ne, i da li je neko za vakcinu ili protiv nje, nego jednostavno o tome da li poštujete domaćina kod koga ste došli. A ovo izvrtanje stvarnosti radi njegove etničke pripadnosti je za budale koje vjeruju Pinku, Happi TV-u i sličnim trash medijima u komšiluku.
A što su mu odbrili izuzeće? To kako su uradili samo su pokazali da su obična stoka.
Još jedna svijetska urota protiv srba 😄
Ana brzo babić živi sa curom u lezbijskoj vezi u Srbiji.hahahahahazazaz.da.mi je vidjet tu njezinu curu hahahah
Na "oficijelnom" Twitter nalogu. NA OFICIJELNOM. 🤣🤣🤣
Nema ljigavije osobe koja se bavi politikom od ovoga Canka . Za Djokivica zna citav svjet i ima ogromnu popularnost a ovaj lokani Kenjac ( Magarac) je zadnja rupa na svirali.
Pa doticni Prasac je toliko "popularan" da nikada nije osvoji sa svojom strankom ni jedan jedini grad u Vojvodini😂on je obicni cirkusant kao Seselj...gostuje po nekim rijalitijim i tv-emisjama
I sta ako cijeli svijet zna za Djokovica? Je li to odmah znaci da je on najpametniji za sve? Ne znaci. To sto je popularan ne znaci da moze mimo pravila uci u neku drzavu. Znaju se dobro pravila za ulazak u Australiju, on je mislio da ce mu dozvola koju je sredio turnir biti dovoljna da ga puste, malo se preracunao i sad ispao levat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pomozi boze, neradise o srbinu nego o nevacinisanoj osobi
I da je Đoković magare, ti si NILSKI KONJ
Tako je ! Magarac se nije vakcinisao!
ja da sam novak, tipla bi da ovog lika posjete bejzbolke.
Čovjek je principijelan, drži do sebe i svog integriteta. Ponižavaju ga, ali to je samo još jedan način na koji pokazuju da je u pravu. Podrška za Novaka, nije veći od tenisa, ali jedan je od rijetkih koji imaju m…da da kažu ono što misle i da se drže toga, bez obzira na posljedice, ne ulazeći u ispravnost ili neispravnost izbora.
Ima on pravo da se drzi svoga, al sta onda ocekuje ako zna pravila za ulazak u drzavu, a pokusava uci mimo pravila? Naravno da ispada glup, jednako kao sto bi ja izgledao da odem na Hrvatsku granicu a nemam pasosa.. hebiga, pravilo je da moras imati pasos, ispostuj ili ne pokusavaj uci.
Preskačem članak kada vidim prezime Čanak.
Magarac nego sta,hoce li vakcinu? Nece? Evo ja cu ga bocnuti u rebra jebaao vas Djokovic vise!!
baš zbog ove politike i neću da primim vakcinu. Nazivaju te magarcem ako ih ne slušaš. Ustvari još veći si magarac ako ih slušaš.
Ovo USTASHKO kopile nema ni 0.001% glasova u Srbiji na osnovu cega vi ovo GOWNO propagirate ?
On vam je zadnja nada, bez njega bi komotno mogli reci da su Srbi kompletno moralno propali do dna
Jebi mater debelu