{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tajmer ispred SCC-a od srijede odbrojava vrijeme do početka EYOF-a 2019.

22.5.2018. u 13:59
14
5
Tajmer ispred SCC-a od srijede odbrojava vrijeme do početka EYOF-a 2019.
14
Tajmer ispred SCC-a od srijede odbrojava vrijeme do početka EYOF-a 2019.
Organizacioni komitet Evopskog omladinskog festivala mladih EYOF, koji će u februaru 2019. biti održan u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, 23. maja od 19:00 sati ispred Sarajevo City Centra, svečano će predstaviti tajmer za odbrojavanje preostalog vremena do početka festivala.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Svečanoj ceremoniji će prisustvovati gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, direktor turističke zajednice Kantona Sarajevo Nermin Muzur, predsjedavajući Olimpijskog komiteta BiH Siniša Kisić, te direktor i zamjenik direktora "EYOF 2019" d.o.o. Senahid Godinjak i Natko Sudžuka.

Prije zvaničnog otvaranja, uslijedit će zabavni dio programa od 18:00 sati. Za sve prisutne, ali prije svega one najmlađe organizatori su pripremili kreativne radionice o temi olimpizma, društvene igre (ne ljuti se čovječe, hop hop, kviz). Za ostale posjetioce pripremljen je zabavni program uz DJ-a, kao i pokloni partnera. Svi posjetioci koji još nisu aplicirali za volontere na EYOF 2019, potrebne informacije će moći dobiti na EYOF volonter štandu.

Osim tajmera, svi sugrađani će imati priliku da putem interaktivnog HD ekrana saznaju sve informacije o projektu, komuniciraju sa firmom "EYOF 2019" d.o.o., te učestvuju u različitim nagradnim igrama.

EYOF 2019. je najveći sportski olimpijski festival nakon ZOI ’84, na kojem učestvuju mladi sportisti između 14 i 18 godina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: