|

Swatch TTR Svjetska snowboard turneja premijerno na KANALU1

Swatch TTR Svjetska snowboard turneja premijerno na KANALU1
0
S
Sarajevo-x.com
15.2.2011. u 17:22
1
komentara
0

dijeljenja
Swatch TTR Svjetska snowboard turneja premijerno na KANALU1 Air & Style Innsbruck (Foto: Florian Auerbach)
Nova kablovska televizija KANAL1 od utorka 15.02.2011. godine, počinje sa emitovanjem popularnog snowboard takmičenja Swatch TTR Svjetska snowboard turneja 2010-2011.
KANAL1 će u sklopu ove sezone emitovati snimke i izvještaje sa takmičenja koja se ove zime održavaju na atraktivnim lokacijama širom svijeta, od Austrije preko Aspena, Novog Zelanda pa do Kine. Gledaoci KANALA1 će imati priliku da vide 15 epizoda serijala u terminu od 22:00 sata utorkom i četvrtkom, ili u terminu od 14:00 sati srijedom i petkom.

Swatch TTR Svjetska snowboard turneja se može pohvaliti sa 150 ključnih, zasebnih takmičenja, koja su rangirana sistemom od jedne do šest zvjezdica. 4.500 bordera iz više od 25 zemalja se bore tokom dugih 10 mjeseci za nagradu u ukupnoj vrijednosti od dva miliona dolara i strijeme ka što boljem rezultatu na svjetskoj rang listi. Samo najbolji freestyle takmičar će osvojiti naslov šampiona Swatch TTR Svjetske snowboard turneje.

Torstein Horgmo, Burton New Zeland Open (Foto: Phil Erickson) Torstein Horgmo, Burton New Zeland Open (Foto: Phil Erickson)
KANAL1 za sada mogu pratiti pretplatnici kablovskog operatera HS u Sarajevu, Telekabel digitalnog paketa u Zenici, te korisnici IPTV usluga Moja TV i Super TV.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...