sport
0

SportingBet: Nagrade u visini 200 KM

Sarajevo-X
Ako ste ljubitelj sportskog klađenja i poznajete sport <a href="http://hr.sportingbet.com/c/content/home.html?affiliate=sarajevo" target="_blank">Sportingbet</a> je dobra prilika za Vas. Sportingbet online kladionica i casino vodeća je kladionica u svojem poslu. Uplata kod Sportingbeta najisplativija je uplata i nesumnjivo je da njeni igrači ostvaruju i najveću zaradu.

Od danas je ponovno aktiviran bonus za članove iz BiH i Hrvatske, odnosno one koji se registriraju preko jednog od linkova u ovom članku. Na uplatu od 20€ Sportingbet vam poklanja - još toliko. Za uplatu od 50€ nagrađuju Vas sa 25€, za uplatu od 100€ daruju vam dodatnih 30€. Mega poklon ide članovima koji se registriraju preko jednog od linkova u ovom članku i naprave prvi depozit u visini od 500€. Sportingbet u ovom slučaju daruje čak 100€!

Što se tiče uplata, u Sportingbetu ima nekoliko načina na koje ih možete izvršiti, a Vi ih možete odabrati po svojoj vlastitoj želji. Vrijedi spomenuti i da novim korisnicima koji biraju opciju uplate preko banke Sportingbet pokriva sve troškove uplate u obliku bonusa na prvu uplatu. Također je novost i uplata putem paysafe bonova za korisnike koji nemaju kartice.

Sportingbet u BiH i Hrvatskoj se nalazi na adresi hr.sportingbet.com gdje možete naći i sve informacije. Naime, ako ste početnik u klađenju, željeli biste se okušati, a nešto vam nije jasno, ne oklijevajte jer Sportingbet na svojim službenim stranicama ima sve upute i uživo odgovore na vaša pitanja.

Sportingbet PLC posjeduje mrežu od 50 različitih siteova, kladionica i kasina, a činjenica da je BiH samo jedna od 100 zemalja u kojima ta kladionica posluje već sama dovoljno govori o njenom ugledu i reputaciji.

Sportingbet kladionica nudi vam bezbroj mogućnosti i izbora sportova na koje se možete kladiti. Između ostaloga, u ponudi se nalaze nogomet općenito, rukomet, košarka, tenis, boks, moto sport, boks, baseball, ragbi, hokej na ledu... Na Sportingbetu možete doslovno pronaći ponudu klađenja kakvu vam srce poželi. Možete se kladiti uživo tokom utakmice na zbir golova, završni rezultat, sljedeći korner, žuti karton, odnosno na gotovo sve što možete zamisliti.

Dakle, ne čekajte, nego posjetite hr.sportingbet.com i počnite zarađivati na osnovu poznavanja sporta.