Speedo predstavio nove hidrodinamičke kostime

T
Totalsport
30.11.2011. u 21:01
0
1
Speedo predstavio nove hidrodinamičke kostime
0
Speedo predstavio nove hidrodinamičke kostime
Fastskin3 Racing System naziv je novog hidrodinamičkoga plivačkog kompleta u srijedu predstavljenog u Londonu, Sydneyju i New Yorku.
Riječ je o potpunom kompletu plivaće opreme koji se sastoji od odijela, naočala i kapice, i koji bi trebao prebroditi golemi jaz između današnjih skromnih rezultata u odnosu na ne tako davne, redovito rekordne utrke.

Iste su plivane u poliuretanskim odijelima koja su nosila naziv LZR Racer, te donijela inflaciju rekorda i posljedično krizu sporta, koja je završila zabranom proizvodnje bilo kakvih netekstilnih odijela u budućnosti.

Danas, gotovo četiri godine kasnije, u londonskom Aquatics Centreu, poprištu olimpijskih plivačkih natjecanja na Igrama iduće godine, predstavljen je komplet koji bi plivačima trebao omogućiti "kretanje vodom uz maksimalnu učinkovitost".

Među plivačkim zvijezdama koje su pomogle kreiranju odijela bili su Michael Phelps, Ryan Lochte, Rebecca Adlington, Liam Tancock i Leisel Jones, a projektu su se priključili i njihovi treneri. Adlington, inače najveća domaća olimpijska uzdanica kad su plivačka natjecanja u pitanju, u srijedu je u Londonu predstavila komplet.

 


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: