sport
0

Slišković se nada pozitivnom rezultatu protiv Irana

NINA
Nogometna reprezentacija BiH u srijedu u Teheranu igra prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Irana, što će biti posljednja provjera pred kvalifikacijski susret s Belgijom koji se 26. marta igra u Bruxellesu.

Selektor naše reprezentacije Blaž Slišković u velikim je problemima sa sastavljanjem ekipe budući da je nekoliko ključnih igrača već ranije otkazalo dolazak u Iran, a taj se popis još više povećao.

Najprije su to bili Sergej Barbarez (ozljeda kuka), Zvjezdan Misimović (upala pluća) te Saša Papac i Vedin Musić, kojima klubovi nisu dali dopuštenje za odlazak u Teheran, da bi posljednji otkazao i Mirsad Bešlija kojem klub također nije dopustio nastup za reprezentaciju jer njegov Genk sutra protiv Germinala igra susret četvrtfinala Kupa Belgije.

"Usprkos svim problemima rezultat nam je i dalje u prvom planu. U Teheran smo pošli da ne izgubimo, a i remi definitivno ne bi bio neuspjeh. Iranci su tehnički potkovaniji od Belgijanaca tako da će nam iskustvo iz ovog susreta sigurno koristiti u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo", poručio je selektor Slišković.