{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Više od 80 menadžera na subotnjoj utrci "Peugeot Race 2019 - powered by AC Blok"

Klix.ba
7.2.2019. u 15:40
9
0
Više od 80 menadžera na subotnjoj utrci "Peugeot Race 2019 - powered by AC Blok"
9
U organizaciji Marketing agencije B40 u subotu 9. februara na olimpijskoj planini Bjelašnica održat će se 14. međunarodno takmičenje menadžera u skijanju pod nazivom "Peugeot Race 2019 - powered by AC Blok".
Za takmičenje u skijanju ove godine je prijavljeno 85 menadžerki i menadžera iz BiH i regije. Prvi put ove godine održat će se još jedno interesantno takmičenje za poslovne ljude pod nazivom "R&S odbojka na snijegu 2019" na kojem će nastupiti 14 ekipa, odnosno 70 učesnika.

Za ovo takmičenje u Babinom dolu bit će postavljena dva terena za odbojku na snijegu, tribine i ležaljke za gledaoce, kao i LED ekran za bolje praćenje rezultata i dodgađanja na terenima. Svi učesnici će dobiti prigodne poklone od kompanije R&S, a najbolji će biti nagrađeni vrijednim nagradama.

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju se već 14. godinu tradicionalno održava na olimpijskoj planini Bjelašnici. Takmičenje u skijanju je dio ciklusa takmičenja menadžera u tri sporta, a to su golf, tenis i skijanje. Ove godine sve učesnike i posjetioce očekuje ugodno druženje u predivnom zimskom ambijentu, interesantna sportska događanja i dobra zabava u Addiko Music Corneru. Ova manifestacija je odlična prilika za zajedničko druženje i uvezivanje poslovnih ljudi.

Danas je zadnji dan za prijavu. Ukoliko niste, a želite se prijaviti, obratite se organizatoru putem e-maila [email protected]

Prijavljeni učesnici trebaju preuzeti svoje startne brojeve u subotu do 9:30 sati u info šatoru takmičenja. Vozit će se dvije veleslalomske trke, prva počinje u 10 sati, a druga u 12 sati. U pauzi između dvije trke biće serviran "Verso ručak na snijegu" za učesnike, a u 13:30 sati na rasporedu je proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

Takmičenje se boduje u tri grupe, a to su menadžerke, menadžeri do 50 godina i menadžeri stariji od 50 godina. Nagrade za najuspješnije osigurali su Peugeot - AC Blok, Bed&Breakfast Staza, Poli i Hepok.

Svi posjetioci Bjelašnice će pored interesantne ski trke i odbojke na snijegu, imati priliku pogledati i testirati izložene Peugeotove automobile. Partneri takmičenja Coca-Cola, Laško i Hepok su svim takmičarima pripremili degustaciju svojih napitaka, a Perutnina svojih ukusnih Poli hrenovki.

Takmičari koji žele noćiti na Bjelašnici tokom takmičenja, imat će posebne uslove u Bed&Breakfast Staza. Kompanija Bracom će organizovati testiranje novih modela Head skija za sljedeću sezonu 2019/2020. Skije za testnu vožnju se mogu preuzeti na Bracom & Head štandu na kojem će se dobiti sve informacije o cijenama i uslovima kupovine, a moći će se naručiti skije po promotivnim cijenama nižim za 30 posto.

Dječija sportska škola "Proacademia“ za svu djecu je pripremila igre na snijegu te pozivaju svu djecu da im se u subotu pridruže u takmičenjima kroz poligone, pravljenju snješka te crtanju po snijegu.

Da bi se ova manifestacija održala svoj doprinos su dali Peugeot–AC Blok, R&S, Coca - Cola, Poli, Laško Malt, Bed&Breakfast/Bar&Restaurant Staza, Addiko Bank, Jami, Vf komerc, Verso, Konto up, Deloitte, Knap, Oxygen, Bracom - Head, Hepok, Klix.ba, RSG radio, Antena Sarajevo, BBI Centar, Hayat TV i scsport.ba.

"Vidimo se u subotu na Bjelašnici!", poručili su organizatori.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: