Takmičenje menadžera
0

U subotu na Bjelašnici Eti Cup 2018

Klix.ba
U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu, 10.2.2018. godine na Bjelašnici biće održano 13. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - Eti Cup 2018.

Na takmičenje se do sada prijavilo 63 menadžera i menadžerke. Rok za prijavu je četvrtak, 8.2.2018. godine, tako da se svi zainteresirani za učestvovanje na takmičenju "Eti Cup 2018" i dalje mogu prijaviti na e-mail [email protected].

Svi učesnici trebaju doći u subotu, 10.2.2018. godine, do 9:30 sati u info šator takmičenja po svoj startni broj. Vozit će se dvije veleslalomske vožnje, prva počinje u 10 sati, a druga u 12 sati. U pauzi između dvije vožnje za sve takmičare i goste takmičenja je organiziran "Verso ručak na snijegu". Nakon druge trke, bit će upriličeno proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

Takmičenje se boduje u tri kategorije: menadžerke, menadžeri do 50 godina i menadžeri preko 50 godina. Nagrade za najbolje mendžere skijaše obezbijedili su Sol Azur, Poli, Laško, Axe i Eti.

Posjetioci Bjelašnice će u subotu imati priliku probati Poli hrenovku i dobiti uzorak Axe dezodoransa. Za najmlađe je dječija sportska škola Proacademia organizirala igre na snijegu.

Takmičenje će se ove godine održati zahvaljajući podršci prijatelja ovog projekta: Eti, Poli, Axe, Laško, RailCargo Logistics, Verso, KontoUp, Sol Azur, Deloitte, Knap Studio, Apartmani Štini do, i Bar & Restaurant Staza.

Medijski pokrovitelji su Hayat TV, Klix.ba, RSG radio, Antena Sarajevo, Oslobođenje, BBI Centar, i Scsport.ba.

Istog dana turistička zajednica Kantona Sarajevo u saradnji sa partnerom projekta ZOI '84, organizira događaj "Sjećanja žive zauvijek, Sarajevo olimpijski grad". Bombaj štampa pobrinut će se za muzički dio programa, a na radost skijaša noćno skijanje će biti upriličeno u atmosferi koja asocira na vrijeme održavanja zimskih olimpijskih igara Sarajevo '84.

Dodatne informacije možete pogledati na www.b40.ba, putem telefona 033 203 846 ili e-maila [email protected].